agentuurovereenkomst

De klant (partner) gaat ermee akkoord dat ENA optreedt als verkoopkantoor en in die vorm exclusief vertegenwoordiger of distributeur is voor de producten en territoria.  Bovendien accepteert ENA-agency als exclusief verkoopkantoor een dergelijke benoeming. Commissies te wijten aan ENA-agency omvatten alle orders binnen het toegewezen territorium, ongeacht of de orders werden opgevraagd door het verkoopkantoor.

 

Alle commissies zullen worden berekend op basis van het netto verkooptotaal dat door het Bedrijf aan de klant is gefactureerd.

 

- Alle commissiebetalingen zullen in Euro valuta en -of Amerikaanse valuta worden verricht en zijn  onderworpen aan alle overheidswetten, inclusief belastingen en inhoudingen.

 

De commissie wordt verdiend op de besteldatum van de klant en moet binnen 30 dagen na het maken van de facturen en verzending van het product worden betaald.

 

Alle onbetaalde bedragen die ontstaan door onbetaalde klantfacturen kunnen worden teruggeboekt naar het verkoopkantoor van ENA met voorafgaande kennisgeving en toestemming voor het verkoopkantoor om betaling van deze kosten te veroorzaken.  Als de betaling is ontvangen, heeft het verkoopkantoor ENA-agency recht op de terugbetaalde vergoedingen.  Op de 15e van elke maand wordt er een maandelijks inkomstenoverzicht beschikbaar gesteld aan het verkoopkantoor van ENA , dat alle inkomsten, inhoudingen en terugbetalingen omvat.  Het verkoopkantoor ENA zal de relevante accounts van het bedrijf kunnen controleren en inspecteren om alle inkomsten te verifiëren. Deze audit komt ten laste van het verkoopkantoor ENA en opdrachtgevers en mag niet vaker dan twee keer plaatsvinden in een periode van twaalf maanden.